Raidpass

Raidlördag med Psystrike

Dagens raid-mål var att fånga ett gäng Mewtwo med Psystrike. Det blev en lugn förmiddag utan karta och resultatet för oss i bilen blev fem shiny och två hundringar. Lustigt nog fick samma spelare fyra shiny och en annan de båda hundringarna. Ingen rättvis fördelning, men är man ute efter det så ska man nog välja ett annat spel. Superkul för dem som fick.

Jag mötte upp övriga spelare strax före åtta. Vi åkte den mindre bilen till en början, vilket kanske inte var det mest behagliga, men ska man få en fin Pokémon-samling får man lida pin. Bytte till en större Volvo, en spelare försvann och med mer plats i baksätet blev resan betydligt mer behaglig.

För egen del var målet att kasta in ett gäng för trade. Ett skönt mål då det är omöjligt att misslyckas. Med två dagar kvar av Mewtwo känner jag att jag har mitt på det torra.

Min bästa för dagen? En 2380 med IV:t 14/15/15. Trist på attacken, men blir förmodligen en av dem som jag lägger min dust på så småningom. I övrigt fick jag bara 2367 (13/15/14) och lägre, vilket placerar dem under kategorin trevligt trade-material.

Trevligt umgänge och en bra Mewtwo får sammanfatta dagen.

Länkar: